Logo Starline

Realiseert [Product] in [Plaats]

OPZOEK NAAR EEN [PRODUCT] IN [PLAATS]

ERVAAR DE KWALITEIT VAN STARLINE MIDDEN

Alle Starline zwembaden worden geproduceerd in eigen beheer, waarbij zij alleen gebruik maken van de beste materialen. Starline zwembaden bestaan uit één geheel en worden vervaardigd uit hoogwaardig composiet in een uiterst duurzame, dubbelwandige en geïsoleerde constructie. Zo heeft u minder kans op lekkage en bent u minder tijd en moeite aan onderhoud kwijt. Kortom, u beleeft langer plezier aan uw [product] in [Plaats].

Starline zwembaden zijn 100% ‘Dutch’ design en kenmerken zich door een minimalistische look. Uw wensen en verlangens zijn belangrijk voor ons. Uw nieuwe zwembad kan volledig gepersonaliseerd worden met diverse inlooptrappen, chique accessoires en opties. En is bovendien in diverse kleuren verkrijgbaar. Uiteraard realiseren wij uw dromen in [Plaats]

Ontdek onze zwembaden

Placeholder

STARLINE ZWEMBAD

OFFICIËEL STARLINE DEALER

Zorgeloos zwemmen is wat u wilt, daarom selecteert u een zwembad bij een dealer met de kennis en expertise die u verwacht. Met een lange historie en ruime ervaring is Starline Midden de dealer die al uw zwembad wensen voor u realiseert. Wij verzorgen het hele traject, van de aanleg van het zwembad tot afwerking en accessoires.

Placeholder

KWALITEIT UIT DE BENELUX

EEN [PRODUCT]


Starline is de enige fabrikant die haar producten 100% volledig zelf produceert volgens de hoogste standaard. Met meer dan 46 jaar ervaring is Starline de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland & België.

ALLEEN DE BESTE MATERIALEN

Starline gebruikt voor zijn [product] de meest hoogwaardige grondstoffen die in de markt verkrijgbaar zijn. Deze materialen hebben lange testperiodes doorstaan en bewijzen de kwaliteit van Starline. Van onder tot boven, de bodem tot de wanden en de trappen, uw Starline zwembad wordt tot in de puntjes afgewerkt.

EEN COMPLEET PRODUCT

Starline levert een compleet product waarbij alle inbouwdelen en accessoires volledige en compleet zijn ingebouwd. De volledige technische installatie van filter, pomp, dosering, desinfectie en besturing wordt meegeleverd.