Logo Starline

Wellness op topniveau

Onze projecten

Blader door de wereld van ultieme ontspanning. Geef uw ideeën de ruimte en kies een Starline product dat past bij uw levensstijl, wensen en budget. De keuze is uiteenlopend, verrassend en inspirerend. Denk niet in beperkingen, enkel in mogelijkheden!

Starline Oost

Uitgelichte projecten

Ieder zwembad is uniek, de locatie en de aankleding van het zwembad geeft u de wellness ervaring die u voor ogen had. Een mooi zwembad met overkapping of een bouwkundig indoor zwembad, alles kan.

Heeft u plannen voor een nieuw zwembad en heeft u eigenlijk geen idee wat er wel en niet mogelijk is? Wij hebben speciaal hiervoor een aantal projecten geselecteerd die als inspiratie kunnen dienen. Overkappingen, aankleding rondom het zwembad, een passende Jacuzzi, buitendouche. Voor alle wensen hebben wij de passende producten.

Heeft u iets gezien dat u bevalt voor uw eigen situatie, aarzel dan niet ons aan te spreken. Wellness begint al met de planning van uw project in onze showroom.

Placeholder

Onze werkwijze

Wereld van Wellness

Wij zijn gespecialiseerd in de levering en plaatsing van prefab- en bouwkundige zwembaden, compleet en deskundig afgewerkt en voorzien van betrouwbare installaties. Daarnaast ontwerpen we gehele projecten en realiseren deze, zowel particulier als openbaar.


Maak kennis met Starline Oost

Wereld van wellness

Neem een kijk in ons uitgebreide assortiment. Van zwembaden tot spa's en wellness, ons ruime aanbod zal u verrassen.