Logo Starline

Spa kopen in [Plaats] van het merk JACUZZI ®

Placeholder

STARLINE MIDDEN

CONFIGUREER HIER UW JACUZZI®

Neem een kijkje in de wereld van Jacuzzi®.

Middels de configurator kunt u voorbeelden zien van alle mogelijkheden die Jacuzzi® voor u te bieden heeft.

Configureer JACUZZI ®

STARLINE Midden

DE OFFICIËLE DEALER VAN JACUZZI®

Starline Midden heeft de verkooprechten verworven voor een zeer exclusieve lijn van Italiaanse designbaden van de grondleggers van de whirlpools: Jacuzzi®. De stijl van de modellen wijkt sterk af van andere merken. Ze hebben een strakke, moderne vormgeving en passen helemaal bij de huidige modetrends.

Beginnend met bubbelbaden, is elke Jacuzzi® spa ontworpen om uw levensstijl te verbeteren en een betere manier te bieden om voor uzelf te zorgen, en is hij ontworpen om geavanceerde hydrotherapie te leveren in combinatie met gepatenteerde jet-technologie voor een werkelijk unieke bubbelbad-ervaring. Als ‘s werelds toonaangevende innovator van bubbelbaden en badkamerproducten, zijn zij altijd op zoek naar nieuwe ideeën en concepten, terwijl zij de grenzen van design verleggen.

Bekijk Spa projecten

Placeholder

JACUZZI® ITALIAN DESIGN

De Italian Design- Deze lijn toont dat de meest elegante vormen goed samengaan met de elementen van welzijn. Hoge prestaties en exclusieve afwisselende details worden één met het mooie design. Zo worden de voordelen van de meest geavanceerde technologieën van Jacuzzi® verenigd met het genot van een exclusief interieurstuk om naar te kijken, van te genieten en met anderen te delen.

JACUZZI® PREMIUM

Premium – Een verzorgd design, innovatieve details en complete en exclusieve uitrustingen: de ideale oplossing voor wie hoge kwaliteit in een gevarieerd en veelzijdig product van middelgrote en grote afmetingen zoekt. Kortom een premium product.

JACUZZI® PROFESSIONAL

Professional – Het ultieme welzijn krijgt vorm in deze lijn die een oase van ontspanning en stimulering is. Afwisselende sensaties verkwikken de geest via de huid. Het technologische niveau en het duurzame design zijn bedoeld voor professioneel gebruik of exclusieve omgevingen.